Aitio 125 Hartwall Areenalla www.aitio125.fi

Aitio 125 Hartwall Areena

 

Aitio 125 Hartwall Areenalla on varattavissa yrityksesi kokous- ja edustustilaisuuksiin huipputapahtumien yhteydessä

Voit vuokrata aition jääkiekko- ja urheilutapahtumiin, konsertteihin sekä kokous- ja edustustilaisuuksiin yrityksesi tarpeiden mukaan.

Aitio 125 sijaitsee 1. aitiokerroksessa, josta on esteetön näkyvyys koko kentälle. Konserteissa aitio sijoittuu konserttilavaa vastapäätä. Kulku aitioon käy vaivattomasti aitiovastaanoton kautta aitiokäytävää pitkin. Voit kutsua vieraasi edustaviin tiloihin nauttimaan tarjoilusta jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa sekä jatkaa kisatunnelmissa iltaa vielä ottelun tai konsertin jälkeen. Aition kapasiteetti on tapahtumasta riippumatta 12+5 henkilöä.


Aitio 125 on juuri sisustettu vaativiinkin tarpeisiin. . Aitio on käytössänne kokouksia, edustustilaisuuksia ja huipputapahtumia varten. Tyylikäs keittiö sekä oma erillinen WC. Tarjoilut katetaan vieraille valmiiksi Restelin myyntipalvelusta  ravintolat.hartwall-areena@restel.fi tai puhelimitse numerosta 020 419 4101.

Lataa aition 125 säännöt ja ohjeet tästä

 

Hartwall Areena

Hartwall Areena on Suomen suurin monitoimiareena, jossa esiintyvät maailmanluokan artistit, näyttävimmät showt sekä järjestetään kovimmat urheilutapahtumat.

Tapahtumakalenteri

Hartwall Areenan tapahtumakalenteri